Η GFS  δημιουργήθηκε το 2009 από ερασιτέχνες ψαράδες που αγαπούν και σέβονται τον κόσμο της αλιείας αλλά είναι επίσης και σε θέση να εντοπίσουν, να κατανοήσουν και να επενδύσουν στην ουσία οποιασδήποτε τεχνικής, να αναπτυχθούν περαιτέρω και να τις τροποποιήσουν ανάλογα με τις ανάγκες των ψαράδων της Μεσογείου θάλασσας σε όλη την Ευρώπη.

Από το 2009, έχουμε τη δική μας σειρά εμπορικών σημάτων GFS, STARDUST PAINTS, MAXIMUS LURES, TERABITE, EGI BOOSTER, ANGRY FISH, LURE BOOSTER, DEEP2FISH, FISH ATTRACTOR, κ.α

Η πλειοψηφία των προϊόντων παράγεται από μας στην Ελλάδα από το μηδέν μέχρι το τελικό προϊόν στα ράφια των καταστημάτων.

Όλα τα εμπορικά σήματα μας, έχουν δημιουργηθεί προσεκτικά σύμφωνα με μια σειρά δοκιμών, έρευνας και ενδελεχούς ελέγχου της αγοράς.

Οι δοκιμαστές προϊόντων μας είναι αξιόπιστοι και πεπειραμένοι ψαράδες στον τομέα τους και προσφέρουν αποτελέσματα σκληρών και ακραίων δοκιμών παραθέτοντας ακριβή αναφορά για κάθε μεμονωμένο προϊόν που δοκιμάζουν.

Η πλειοψηφία των δοκιμών των προϊόντων συμβαίνει στα μεσογειακά νερά, στις χώρες της Ελλάδας και της Κύπρου.

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ, στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης, όπου παράγουμε και εξάγουμε τα προϊόντα μας σε όλο το κόσμο.

Μερικά από τα καλύτερα εμπορικά σήματα παγκοσμίως μας εμπιστεύτηκαν την αποκλειστική παραγωγή σε διαφορετικές σειρές των προϊόντων τους, που έχουμε παραδώσει επιτυχώς και συνεχίζουμε να το κάνουμε.

Η παραγωγική διαδικασία στην εταιρεία μας είναι προσεκτικά εποπτευόμενη για να προσφέρει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Επιπλέον όλα τα χειροποίητα προϊόντα μας περνούν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και μόνο από εξειδικευμένο προσωπικό των ομάδων μας.

Όλες αυτές οι διαδικασίες ισχύουν και για το τμήμα OEM μας και προσφέρουμε κορυφαία ποιότητα παραγωγής για όσους συνεργάζονται μαζί μας.

 

Από το 2020 δημιουργήσαμε και το e-shop Luremarket.gr, ύστερα από την τεράστια ζήτησή σας να βρίσκετε όλα τα προϊόντα μας σε ένα ιστότοπο.

Φυσικά θα βρείτε και μια ποικιλία άλλων προϊόντων πέρα των δικών μας ώστε να ολοκληρώνετε τις αγορές σας όπως τις επιθυμείτε.

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΕΔΩ